The Lion Sings Tonight-2

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Lion Sings Tonight-2

4 maart 2018 @ 15:00 - 20:00

€14,80

Op zondag 4 maart vindt de de 2e editie van “the Lion Sings Tonight” Plaats.

 

Om en nabij 10 lokale bands/ 30 artiesten die er een gezamenlijk feestje van maken. Het thema van deze 2e editie is ‘Terug naar je roots’.. Daarnaast stimuleren wij kruisbestuiving tussen de verschillende aanwezige bands door te verzoeken minimaal 1 nummer met een ander samen uit te voeren. 

De “Lion” in de titel herinnert aan Leo Creemers, wiens vijfde sterfdag vorig jaar de aanleiding vormde voor het eerste concert. Een uiteenlopende verzameling muzikanten uit Venray en daarbuiten bracht voor een vol café een ode aan het leven en de muziek. De bedoeling was een eenmalig concert, maar het beviel iedereen zo goed dat nu The Lion Sings Tonight 2 steigers staat. De opzet is eenvoudig: elke artiest of band speelt drie tot vijf nummers. Waarvan er minstens één iets te maken heeft met thema van deze Lion. Waar heb jij als muzikant de mosterd gehaald? Wie of wat was van beslissende invloed op jouw muzikale smaak?

Wie staan er 4 maart op het podium? De gesprekken met enkele verrassende muzikanten lopen nog,maar in ieder geval spelen het trio “DAccord” en singer-songwriter Etan Huijs.

Voor een portie progrock zorgt “Blacktree”, de band van Coen Classens en Alex van Vliet. Van Vliet staat ook met z’ n andere band “What s left” op het podium. Voor hele mooie samenzang zorgen de mannen van QTP. In totaal zo’n tien bands en solisten. De bands is gevraagd om ook iets met de anderen die optreden te doen. Dat levert hopelijk nieuwe muzikale cadeautjes op.

The Lion Sings Tonight, deel 2, begint zondag 4 maart om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Een kaartje kost € 14,80, inclusief een heerlijke festivalmaaltijd, bereid door de kok van De Stad. Dat is nog geen € 1,50 per band! Voor wie geen honger heeft of eerder weg moet: een deel van het entreekaartje blijft als tegoedbon bij De Stad geldig.

Bekijk ook eens op de eventpagina op facebook:

Gegevens

Datum:
4 maart 2018
Tijd:
15:00 - 20:00
Kosten:
€14,80

Organisatoren

Doen als Brugmans
Bert Albers

Locatie

Cafe De stad
Grotestraat 107
Venray, Nederland
+ Google Maps